+386 (0)41 680 537

Dostava

Naročeno blago, ki je na zalogi, bo dostavljeno predvidoma v 3 do 5 delovnih dneh, v ostalih primerih pa do 10 dni. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok do 10 delovnih dni po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali pa po telefonu.

Vse izdelke kupcu paketno dostavlja Pošta Slovenije. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosimo kontaktirajte). V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave.

Cene blaga navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine. Če vaš znesek preseže 200 EUR, poštnino krijemo mi. Stroški pošiljanja se obračunajo po ceniku Pošte Slovenije. Naročila v znesku nad 200€ dostavimo brezplačno.

Brezplačna dostava je prikazana v košarici.
Dobrodošli v spletni trgovini podjetja Viskirum d.o.o. Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

S klikom na gumb Vstop potrjujete, da ste starejši od 18 let.